miercuri, 18 noiembrie 2009

Nuntă Eugen şi Oana - 14 noiembrie 2009


"Nu este bine ca omul să fie singur; am să îi fac un ajutor potrivit pentru el" (Geneza 2:18). Şi Dumnezeu i-a pregătit cel mai bun ajutor lui Eugen Soltuzu, pe Oana, atât de frumoşi în straie de sărbătoare, după cum i-am găsit, sâmbătă, la biserica din Breaza. Au pornit mână în mână spre un drum binecuvântat ca familie şi cu o parte din tineri le-am urat pacea din ceruri şi harul divin iar legământul ce-l fac pe veci fie păstrat, în iubire să stea neîncetat.



Cuvântarea din timpul ceremoniei religioase, aflată sub semnul emoţiei, a cuprins învăţături privind angajamentul căsătoriei pe care cei doi l-au luat unul faţă de celălalt nu doar înaintea oamenilor ci şi înaintea cerului. De asemenea, pastorul Silviu Cioată a vorbit şi despre recunoaşterea autorităţii în familie, despre familia creştină care va funcţiona la parametrii stabiliţi de Tatăl, doar atunci când vor exista supunere, sensibilitate şi dragoste.

După rostirea rugaciunilor de binecuvântare şi a mult aşteptatului DA, alaiul de nuntă s-a mutat într-un cadru festiv, înconjurat de natură, unde încă o dată am admirat creaţia lui Dumnezeu.



Voia bună a fost însoţită de scenete, filmuleţe, cadouri, gânduri şi multe alte surprize dedicate mirilor, evident încântaţi de cea mai frumoasă zi din viaţa lor.




Am plecat cu zâmbete pe buze şi prăjituri la pachet, lăsând în urmă cea mai tânără familie a bisericii Izbânda.



2 comentarii:

Eugen spunea...

frumos articol..multumim

Elena Sandor spunea...

Cu placere, fiti binecuvantati:)

Trimiteți un comentariu