miercuri, 2 decembrie 2009

Infuzie de mulţumiri - 21-22 nov 2009



Sâmbăta aceasta a fost un bun prilej de inventariere a motivelor pentru care suntem recunoscători lui Dumnezeu în anul care se scurge. Astfel puţin peste 70 de tineri şi-au unit glasurile, aducând slava Creatorului pentru toate binecuvântările revărsate, prin cântări, mărturii şi părtăşie. Unul dintre momentele emoţionante ale întâlnirii a fost recunoştinţa arătată unii altora prin bileţele de mulţumire; astfel, mulţi dintre tineri au fost plăcuţi impresionaţi să primească astfel de dovezi de la persoane de la care se aşteptau mai puţin, aducând încurajări, zâmbete şi, în unele cazuri, îmbrăţişări.



 

Au urmat apoi conversaţii în jurul unei ceşti de ceai în sala decorată de sărbătoare, îmbogăţită de forfota binedispusă, de râsete şi bucuria care se citea pe feţele tuturor. Aceasta s-a transformat mai apoi într-o oază de creativitate, când opt echipe au imaginat diferite situaţii (reclame TV şi radio, pantomimă, scenetă, poezie, cântare, interviu, articol) pe tema mulţumirii. Acestea au fost primite cu aplauze şi voie bună, dovedind încă o dată că unde-s doi (sau mai mulţi) puterea (de creaţie) creşte.





 

Duminica a fost puternic marcată de mireasma tomnatică din sală, datorită decorului de poveste. O seară a mulţumirii, a adus pe buzele tuturor laude la adresa Domnului pentru ocazii specifice în care El a lucrat cu puterea Lui nemărginită. Serviciul s-a încheiat într-un mod practic, degajat, unde atât cei mici cât şi cei mari au avut posibilitatea să participe la un concurs cu întrebări biblice legate de sărbătoarea roadelor şi nu numai. Cei mai bine documentaţi au plecat acasă nu doar cu sufletul mai bogat spiritual, cât şi cu un fruct sau o legumă, după preferinţe.






 


"Vă voi trimite ploi la vreme, pământul îşi va da roadele şi pomii de pe câmp îşi va da roadele." Levitic 26:4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu